Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«ΟΛΠ, μια ΔΕΚΟ λάφυρο στο κομματικό κράτος»



Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί: «ΟΛΠ, μια ΔΕΚΟ λάφυρο στο κομματικό κράτος»


Ένα ατελείωτο πάρτι υπερκοστολογήσεων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια στον Οργανισμό Λιμένων Πειραιώς (ΟΛΠ), με αποδέκτη συγκεκριμένο εργολάβο, ο οποίος λυμαίνεται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα τα έργα του Οργανισμού εδώ και χρόνια.
Οι υπερβάσεις των αρχικών προϋπολογισμών αφορούν δύο έργα τα οποία ξεκίνησαν επί των ημερών της προηγούμενης διοίκησης του κ. Νίκου Αναστασόπουλου και ολοκληρώθηκαν επί των ημερών της νυν διοίκησης του κ. Γιώργου Ανωμερίτη.
- Ποιος εργολάβος λυμαίνεται κατ” αποκλειστικότητα τα έργα του ΟΛΠ;
- Τι αποκαλύπτει το πόρισμα του Διευθυντή Επιθεώρησης;
- Με ποιο τρόπο η νυν διοίκηση του ΟΛΠ χάιδεψε τον εργολάβο;
- Ποιος αρχισυνδικαλιστής λύνει και δένει στον ΟΛΠ;
- Τι απαντά η διοίκηση του ΟΛΠ;
ΟΛΠ: Ούτε μία πρόσληψη τα τελευταία τρία χρόνια
Σχετικά με την αναγραφόμενη είδηση σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι “στον Οργανισμό ΟΛΠ Α.Ε. έχει στηθεί χορός προσλήψεων γνωστών, φίλων και συγγενικών προσώπων στελεχών του Οργανισμού, με τις ευλογίες τόσο της διοίκησης όσο και των συνδικαλιστών του ΟΛΠ”, από τον ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει προκηρυχθεί κανένας διαγωνισμός πρόσληψης προσωπικού και δεν έχει εξ αυτού προσληφθεί ούτε ένας νέος υπάλληλος. Αντιθέτως έχουν αποχωρίσει 491 υπάλληλοι και λιμενεργάτες χωρίς να αντικατασταθούν. 
Ο ΟΛΠ Α.Ε. στου οποίου τον Οργανισμό προβλέπονται 2117 οργανικές θέσεις, σήμερα εργάζονται μόνο 1235 υπάλληλοι και εργάτες.  
Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια: