Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει «ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΠ» !

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ καταγγέλλει ως ψευδή την ανακοίνωση της «οργάνωσης» για το ναϊσκο μπροστά στον Αγ. Νικόλαο…
 

Σύγχυση για το "τι θέλει να πει το κόμμα"… 
Χωρίς να διευκρινίζει τελικά την επίσημη  θέση του κόμματος σχετικά με τον προκάτ ναϊσκο,  που βρισκόταν μπροστά στον Αγιο Νικόλαο και δαπάναις του ΟΛΠ απομακρύνθηκε (φυλάσσεται μέχρι οι αρμόδιες πολεοδομικές αρχές να αποφασίσουν που μπορεί να τοποθετηθεί), ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία λέει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει η οργάνωση «μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΠ». Σημειώνει δε χαρακτηριστικά πως ήταν «ψευδής και παραπλανητική ανακοίνωση»!
Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση εκείνη καταγγελλόταν η συμπεριφορά του δημάρχου Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκου. Ότι, δηλαδή, σύμφωνα με την καταγγελλόμενη ανακοίνωση, το μεσημέρι ψήφιζε υπέρ της μεταφοράς του αυθαίρετου ναίσκου και το βράδυ κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ…
Σε πείσμα  μίας σύγχυσης που προκύπτει μπορεί να υπενθυμίσει κανείς όλο το ιστορικό παραπέμποντας σε προηγούμενη αρθρογραφία του Portnet γύρω από το θέμα. Κυρίως δε το άρθρο «Αυθαιρεσίες και κουτοπονηριές» που προφανέστατα ενόχλησε (και) τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του οποίου έχει ως εξής:
"Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες έχουμε κρούσμα αυθαίρετης και παραπλανητικής παρέμβασης στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ EKM. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι με απειλητικές επιστολές εναντίον ανθρώπων του εφοπλιστικού κόσμου τις οποίες καταγγείλαμε αποκαθιστώντας την πραγματικότητα. Η δεύτερη υπέπεσε στην αντίληψη μας πριν λίγες μέρες και αφορούσε ψευδή και παραπλανητική ανακοίνωση που κυκλοφόρησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έφερε την υπογραφή «μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΠ» και αφορούσε σε θέμα που έχει προκύψει με τη μεταφορά ναΐσκου εντός του χώρου του λιμανιού του Πειραιά. Οι δικές μας ανακοινώσεις προέρχονται από συγκεκριμένη πηγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι από προσωπικές διευθύνσεις υπαρκτών η μη προσώπων. Με την ανακοίνωση μας επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αποκαλυφθούν όσοι πλαστογραφούν σε ανακοινώσεις τους το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Τέλος καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους να μη δίνουν βάση σε ανακοινώσεις που δεν προέρχονται από τις γνωστές πηγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τους αριθμούς φαξ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: