Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Εθελοντές καθηγητές για τον Πειραιά

Φωτογραφία για Εθελοντές καθηγητές για τον ΠειραιάΤο πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη» με σκοπό την ενισχυτική διδασκαλία μαθητών, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος των διδάκτρων των φροντιστηριακών μαθημάτων και της εκμάθησης ξένων γλωσσών, αρχίζει άμεσα στον Πειραιά από Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκο και την Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνα Καλαγιά – Καραμαλάκου.

Με την πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στην Παιδεία και την Εκπαίδευση, ο Δήμος Πειραιά απευθύνει έκκληση σε καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, με κέφι και όραμα, να αφιερώσουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους για την υλοποίηση του προγράμματος, διδάσκοντας πρωτεύοντα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και ξένες γλώσσες για όλα τα γνωστικά επίπεδα.

Οι πολίτες του Πειραιά και ειδικότερα οι εκπαιδευτικοί είναι πάντοτε αρωγοί και δυναμικά παρόντες σε εθελοντικές δράσεις. Με τις νέες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, όμως, γιγαντώνεται πλέον η ανάγκη αλληλεγγύης προς τις οικογένειες που βιώνουν δραματικά αυτή τη νέα κατάσταση και περισσότερο στα παιδιά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη», μπορείτε να καλείτε στο «Γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού» τηλ: 2104130046 και στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. 2104101753.
elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: